Scroll omlaag naar inhoud

Welkom bij Notkamp Boomkwekerij

Hoge kwaliteit, aandacht voor milieu- en sociale aspecten en professionaliteit, daarvoor staat Notkamp Boomkwekerij. 

Notkamp Boomkwekerij is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het vak. Rick Notkamp houdt zich dagelijks bezig met de teelt, het onderhoud en de verkoop van buxus en andere gewassen. Dat doet hij samen met een team professionele en gemotiveerde medewerkers.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het kweken van buxus voor de groothandel. Op onze kwekerij ligt gedurende het hele productieproces de focus op kwaliteit. Daarbij beschikken we over de laatste technieken en machines.

Machines Case Puma Notkamp De Lutte
Einbock Schoffelmachine camera gestuurd buxus

Bekijk onze winkel op Floriday

Speciaal voor inkopers op Floriday. Klik op de banner om onze winkel te bekijken.

High-tech kweken

Op onze kwekerij ligt gedurende het hele productieproces de focus op kwaliteit. Al onze planten worden geplant met behulp van GPS coördinatie en geknipt middels een automatisch knipsysteem. Daarbij beschikken we over de laatste technieken en machines. Waaronder een High-tech schoffelsysteem.  Die de banen van de buxus nauwkeurig volgt via camera’s. Door tijdig te schoffelen houden wij onze percelen vrij van onkruid. Daarmee verminderen wij het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Wat natuurlijk goed is voor het milieu.

Werken bij Notkamp

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Zit je nog op school en wil je bijverdienen? Je weet van aanpakken en vindt het niet erg om in de vrije natuur te werken. Wil je samen met gezellige collega’s onze producten perfect afleveren aan onze klanten? Dan zoeken wij jou! Neem gerust contact met ons op voor een gesprek.

A1 autobaan De Lutte Kwekerij Buxus
Boomkwekerij Notkamp Naktuinbouw